Specificaties

AngelEye Drenkelingendetectie
Technische Specificaties

Type bad

De configuratie wordt afgestemd op openbare of privébaden afhankelijk van de grootte en/of vorm.

Zwembadafwerking

Toepasbaar in alle soorten zwembaden; beton, rvs, kunststof, polyester.

Aantal camera’s

Het aantal camera’s wordt per bad bepaald. Camera’s kunnen worden voorzien van lampen.

Type lamp

LED onderwaterlamp met geintegreeerde veiligheidssensoren en videocamera. Ook bestaande lampen kunnen worden uitgewisseld voor AngelEye lampen.

Centrale processor unit

De centrale processor unit bestaat uit verschillende hard- en softwarecomponenten welke nodig zijn om het systeem goed te kunnen laten functioneren. Deze componenten zijn in een rack geintegreerd en kann bijvoorbeeld in de technische ruimte worden opgesteld.

LED-verlichting

Naast sensoren en de videocamera kunnen de lampen optimaal met volwaardige en energiezuinige LED verlichting worden uitgerust.

Installatie

De installatiewerkzaamheden worden door de plaatselijke AngelEye distributeur verzorgd. Voor Nederland, België en Luxemburg is dat Lotec bv. AngelEye levert een voorgeconfigureerd systeem welke in werking treedt zodra de installatiewerkzaamheden zijn afgerond.
De technische ondersteuning in het data centrum van AngelEye is 24 uur per dag beschikbaar en kan op afstand ondersteuning bieden, software updates uitvoeren en alarmen opvolgen.
De werkzaamheden onder water zijn vergelijkbaar met het uitwisselen van een normale onderwaterlamp. Dit is eenvoudig en vraagt geen grote technische ingrepen. De AngelEye lampen passen op de meeste gangbare onderwaterlampen. Mocht dit ion uw bad niet het geval zijn wordt er een aanpassing aan de nis gedaan zodat deze alsnog past.

Leveringsomvang

Leveringsomvang

 • Voorgeinstalleerde en – geconfigureerde centrale processor unit inclusief detectiesoftware.
 • 8 onderwaterlampen:
  – veiligheidscamera met drenkelingendetecties sensoren
  – geintegreerde LED verlichting
  – 10 meter onderwaterkabel
  – lampnissen (eventueel met aanpassing voor bestaande nissen)
 • 3 stuks App-Android-en/of iOS-licensies

Voorzieningen

Het AngelEye-LifeGuard-25-System maakt gebruik van een NRS-softwaremodule (Noise Reduction System), welke een internetverbinding nodig heeft. Daarnaast is het voorzien van een datakabel tussen de verschillende componenten en de centrale unit noodzakelijk.
Verder dient er een draadloos netwerk voorzien te worden om de smartphone of smartwatch in combinatie met de AngelEye app te kunnen gebruiken.

Service en onderhoud

All-in service- en onderhoud:

 • Uitwisselen van defecte onderdelen
 • Assistance Call Center Service
 • Software-Updates